Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  Кондитерські вироби  >  Жир кондитерський

   Жир кондитерський  (продам)

Ціна: договірна

Жири, відмінні від какао-олії, але які можуть бути з ним або шоколадом змішані в невеликій кількості, називають жирами-замінниками какао-олії (CBS, Cocoa Butter Substitutes).
Жири - замінники какао-олії на основі лауринової кислоти мають раз­особисті фізичні властивості, але мають структуру тригліцеридів, роблю­щую їх несумісними з какао-олією (короткоцепочечные гліцериди жирних кислот). Для приготування з цих жирів глазировочной суміші в якості шоко­доброго інгредієнта слід використати какао-порошок з низьким вмістом жиру.

Ці жири отримують в основному з пальмоядрової олії. Характеристики фі­зично сепарованого від нього стеарину схожі з властивостями стеарину какао- олії, перевершують стеарин гідрогенізованого або отвержденої пальмо­ядрової олії, яку все ще використовують як інгредієнт в кондитерській про­мисловості.

Жири-замінники какао-олії на основі лауринової кислоти характеризуються стабільністю, хорошим терміном зберігання, дуже хорошою текстурою і арома­том. Вони не вимагають кондиціонування, як какао-олію, добре піддаються сжа­тию і формуванню, і, що важливо, набагато дешевше за какао-олію.

Інгредієнти: Гідрогенізований пальмоядровий стеарин (лауриновий), 0,2акс. транс-ізомери, БЕЗ-ГМО, без барвників, без ароматизаторів
Упаковка:
20 кг картон з поліетиленовою оболонкою
Рекомендації до вживання:
Високоякісний замінник масла какао (ЗМК-CBS SUPER NCHOX) для виробництва шоколаду і глазурі. Він може бути застосований до плиткового і формувального шоколаду, і звичайного шоколаду, а також для шоколадного покриття вафель, бісквіта і горіхів. Він має швидку кристалізацію, круту криву плавлення, швидко розплавляється у роті і має відмінний смак, при виробництві шоколаду не потрібно темперування. Крім того, він також забезпечує хороший апетитний блиск і стійкий до посивіння шоколаду.
Не рекомендується змішувати з нелауриновими жирами. У рецептах з какао-порошком використайте з низьким вмістом жиру (10-12%).
Лауринових замінників какао-олії мають ряд переваг, вони ідеально підходять для приготування твердої глазурі, яка має розкішний блиск.

Глазурировані вироби мають тверду, але дуже ніжну поверхню, яка, виявившись у роті вмить тане, залишаючи приємний смак. Вироби легко відділяються від форми, виглядят дуже естетично, поверхня їх гладка і блискуча. Глазур дуже легко плавиться, а потім швидко твердне. Глазурированная продукція має збільшені терміни зберігання і стійкість до посивіння (завдяки стійкості до окислення).


Реклама

Оголошення із рубрики "Кондитерские изделия"переглянути все
Торт на 65-ти летие женщины "Тюльпаны"
Состав: Внутри: белый бисквит, сметанно-йогуртовое суфле,персики, бананны. Вес: 3 кг.
Куплю халву
Куплю халву высшего сорта
Посыпка кондитерская
Посыпка кондитерская, весовая. Состав: сахар, пудра сахарная, патока крахмальная, лимонная кислота,
Торт в виде губ
Состав: Внутри: шоколадный бисквит, сливочно-шоколадно-бананово-ореховый крем Вес: 2,7 кг.
торты на заказ
Изготовление на заказ детских,праздничных и свадебных тортов с мастикой,с сливками масляным кремом
Мягкие игрушки с конфетами в текстильной упаковке с доставкой по Украине
5
Мягкие игрушки с конфетами в текстильной упаковке с доставкой по Украине

Мягкие игрушки с конфетами – милый, позитивный подарок, который порадует не только ребенка, но и, к примеру, девушку. Особенно в восторге от такого сюрприза будут романтические натуры. Текстильный подарок со сладостями – идеальный вариант для зимних праздников, ...