На осінніх нікулах в таборі "Петрос" Вас чекає :
Новинки:
Купання у карпатських чанах;
Йога;
Басейн;
Смарт програма:
Інстабокс;
Зйомки кліпів;
Прямі трансляції на сторінці Instagram @petrosnext
Фото і відео звіт;
Розваги:
Стрільба з лука та пневматичної зброї;
Кінні прогулянки;
Подорожі на квадроциклах;
Квести;
Тематичні вечірки з Dj та ведучим;
Спеціальні програми:
Halloween
Галицький Бал
Нічний квест
Мастер класи:
Hand made;
Миловаріння;
Гончарство;
Виготовлення ляльки мотанки;
Поїздки:
Яремче (басейн, музей Мініатюр Карпат, водоспад Пробій)
Ворохта (сувенірний ринок, катання на конях та квадроциклах)
Буковель (Екстрім парк, підйомники)
Традиційні фішки:
Аукціон – де за табірні гроші можна купити безкоштовну поїзду на пейнбол, кепки, футболки, тощо;
Вартість путівки : 9300 грн
У вартість включено:
1. Проживання у чотиримісних однокімнатних і п`ятимісних двокімнатних номерах європейського типу з усіма зручностями;
2. Якісне 4-разове харчування, що відбувається в ресторані готельного комплексу;
3. Розважальна програма;
4. Майстер класи;
5. Автобусні екскурсії до Яремче, Буковелю, Ворохти;
6. Фото і відео звіт;
У вартість не включено:
1. Проїзд до табору.
2. Вхідні квитки
- Буковель
- Яремче
3. Купання у чанах
4. Басейн
5. Катання на конях
6. Катання на квадроциклах
7. Катання на Zip Line
8. Екстрім-парк Буковель
9. Фотографія instabox
10. Особисті витрати дітей.
Рекомендована сума коштів – 500 грн.
Заказать тур Вы сможете на нашем сайте или по тел.0937231033;0956115541;0683650481 Viber
http://www.vog.com.ua
Размещение в детском лагере Петрос: осенние
каникулы в Буковель для детей, детский отдых в Карпатах, Детский отдых
лагерь Петрос на каникулы, детские осенние каникулы 2024
Оздоровительный комплекс «Петрос»состоит
из шести новых деревянных двухэтажных коттеджей и просторного ресторана,
стилизированного под гуцульскую колыбу (приют пастухов).
Номера-апартаменты 4- х местные , в номере : туалет, умывальник
, душ.
Питание в детском лагере Петрос на ОСЕНЬ 2024:
4- х разовое сбалансированное питание.
Кормление детей осуществляется в соответствие с меню, которое
разрабатывается заведующим производством и шеф-поваром под контролем
главного врача лагеря в соответствие
с современными требованиями
диетологии и утверждается директором лагеря.