Я Власниця! ! ! ! Чудова квартира, світла, мебльована. Невуглова, тепла та затишна! Диван, стінка ( шафи, полиці, тумбочки) , журнальний столик, стіл зі стільцями, кондиціонер, холодильник, плита, металопластикове вікно на кухні, кухонні меблі, ...
Я Власниця! ! ! ! Чудова квартира, світла, мебльована. Невуглова, тепла та затишна! Диван, стінка ( шафи, полиці, тумбочки) , журнальний столик, стіл зі стільцями, кондиціонер, холодильник, плита, металопластикове вікно на кухні, кухонні меблі, ...
Желаете купить отличную квартиру в хорошем районе по доступной цене? Рассматривали уже много вариантов, но все далеко от Ваших желаний и потребностей? Еще находитесь в поиске идеального варианта жилья? Тогда я готов Вам помочь. Продам 2-ух комнатную квартиру ...
Продам 1 квартиру в 5 этажном доме, по ул. Зерновой, 6 . Уютная , светлая квартира в кирпичном доме с чистым подъездом, хорошими соседями в районе с хорошо развитой инфраструктурой и удобной транспортной развязкой. Есть возможность для создания собственного ремонта. ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.