Збережіть здоров'я - пройдіть діагностику завчасно. Висока точність обстеження всіх органів та систем. А саме: - систему органів руху, - травну, - серцево-судинну, - дихальну, - видільну, - статеву, - ендокринну, - нервову і органів чуттів. ...
Метод функціональної
діагностики дозволяє отримати повну інформацію про здоров'я на найперших
проявах захворювання, що недоступно при використанні таких методів як УЗД,
комп'ютерна томографія, рентген та інших способів, котрі виявляють процес уже
сформованим.
Точність діагностики досягає 95%.
У
план обстеження входять:
- Серцево-судинні захворювання;
- Гінекологічні (захворювання інф. типу та ін.)
- Нервова система;
- Ендокринна та імунна системи;
- Урологія (простатит, безпліддя);
- Шлунково-кишковий тракт;
- Порушення обміну речовин;
- Дитячі хвороби;
- Виявлення алергенів;
- Виявлення паразитів, вірусів;
- Онкозахворювання;
- Клінічний біохімічний аналіз крові без її забору;
- Виявлення інфекції у всіх органах та системах - віруси, мікроби, грибки,
найпростіші, глистні інвазії і т.д. (Стафілококів, стрептококів, лямблій,
тріхоманад, хламідій, уреоплазм і т.д.);
Переваги обстеження:
— об'єктивність обстеження,
— точність діагнозу,
— єкономія часу і грошей (тривалість діагностики 1-1,5год),
— нешкідливість,
— індивідуальний підбір високоефективних препаратів,
— ефективне лікування та профілактика.
Після закінчення обстеження пацієнт
отримує на руки:
-графічне, кольорове зображення органів з наявними змінами й відхиленнями;
-список діагнозів по виявлених захворюваннях;
-індивідуальний підбір високоефективних препаратів;
-рекомендації та консультації по оздоровленню.
Збережіть здоров'я - пройдіть діагностику завчасно. Висока точність обстеження всіх органів та систем. А саме: - систему органів руху, - травну, - серцево-судинну, - дихальну, - видільну, - статеву, - ендокринну, - нервову і органів чуттів. ...
Центр діагностики "Здоров'я" проводить комплексні обстеження організму за приємною ціною - 300 грн! Виявлення: - серцево-судинних захворювань; - гінекологічних захворювань (безпліддя); - захворювань нервової системи; - порушень ендокринної та імунної систем; ...
Навіть якщо людина почуває себе добре, вона не може бути впевнена в тому, що організм здоровий на всі 100 відсотків. Для того, щоб хворобу діагностувати на ранній стадії, коли симптомів яскраво виражених ще нема, потрібно пройти повне обстеження.Ми пропонуємо Вам ...
Переваги лікувально-діагностичного центру «Rishon» Медичний центр «Rishon» в своїй діяльності грунтується на доказову медицину, а також на рекомендації міжнародного медичного співтовариства. Переваги центру: -пацієнтів приймають висококваліфіковані фахівці; ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.