ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИЙ ОПУСКАТИ ЦІНИ І ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за контактними телефонами. MasterCoffee.com.ua ...
ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИЙ ОПУСКАТИ ЦІНИ І ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за контактними телефонами. MasterCoffee.com.ua ...
Мы являемся производителями данного кофе и работаем без посредников. Готов поддержать рекламной продукцией. Брендированая упаковка: Кофе в зернах "TREVI-PREMIUM" (кг.) -216грн Кофе в зернах "TREVI-ESPRESSO" (кг.) -159грн Кофе в зернах "TREVI-CREMA" (кг.) - ...
25 Coffee Roasters - кофейная компания, мы занимаемся обжаркой кофе, доставкой кофе в офисы, заведения сегмента HoReCa и просто к вам домой. Команда профессиональных технологов и менеджеров 25 Coffee Roasters направлена на развитие культуры потребления кофе ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.