Колеги, вітаю! Зараз я розгортаю свій бізнес і шукаю компаньйонів в областях. Запрошую Вас поспілкуватися: тел. 0509485119, 0934262804. скайп: villy_fish. Набирайте, стукайте, скидайте свої контакти у приват (личку) - я наберу. До контакту! ...
Требования: опыт работы от 0,5 года по сборке металлопластиковых окон. Заработная плата по результатам собеседования
Анастасия
Симферополь
0995507074
Колеги, вітаю! Зараз я розгортаю свій бізнес і шукаю компаньйонів в областях. Запрошую Вас поспілкуватися: тел. 0509485119, 0934262804. скайп: villy_fish. Набирайте, стукайте, скидайте свої контакти у приват (личку) - я наберу. До контакту! ...
В компанию CIARKO требуются комплектовщики и сборщики бытовых кухонных вытяжекВакансия для мужчин и женщин до 45 лет.Место работы: Санок, ПольшаЗП: 2400 zl. в месяц Ставка: 10 zl. в час Графики работы: 6 дней в неделю по 10 часов в день (7:00-17:00) Количество ...
Требуются работники на завод металлопластиковых окон Dobroplast.Оформляем полный пакет документов для рабочей визы на данную вакансию.Обязанности: работа в отделе монтажа, складывание окони элементов к ним. Проверка качества продукции.Работа с ручным электроинструментов.Упаковка ...
Шукаємо менеджера в офіс Обов’язки: - Здійснення телефонних дзвінків; - Ведення та обслуговування клієнтів; - Адміністративна робота по офісу. Вимоги: - Пунктуальність; - Стресостійкість; - Вміння роботи в команді. Ми пропонуємо: - Індивідуальний графік роботи; ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.