Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Медицина, фармакологія, парфумерія, косметика  >  Фармакологія  >  Лікарські засоби  >  Нимесил Німесил Nimesil 100 Мг На 30 Пакетиків В Наявності

Нимесил Німесил Nimesil 100 Мг На 30 Пакетиків В Наявності  (продам)

Ціна: 350 грн.

Nimesil 100 мг на 30 пакетиків по 2 грами
В наявності!Відправка в день оплати!

А також інші ліки та вітаміни з Польщі в наявності та під замовлення,швидке виконання замовлень 3-7 днів
Відправляємо по Україні
🔴Новою поштою

Вайбер 063*466*47*80

Реклама

Оголошення із рубрики "Лекарственные средства"переглянути все
Долутегравир Ламивудин Тенофовир 90 таблеток
Противовирусный препарат. Сбалансированное лечение ВИЧ требует постоянного приема лекарств, и порой
Продам Keytruda
Продам новый препарат Кейтруда\Keytruda Препарат новый, не вскрывался! Сроки тоже с большим запасо
Buy Xarelto 20 mg Tablet Online at Lowest Price in Russia
Xarelto 20 mg Tablet (Rivaroxaban) is used to treat and prevent bloo
Хумира раствор д/ин. 40 мг/0.4 мл по 0.4 мл №2
Складдіюча речовина: адалімумаб;1 попередньо наповнений однодозовий шприц містить 40 мг адаліму
Полиоксидоний суппозитории вагинальные и ректальные 12 мг, 10 шт., раствор для инъекций 6 мг, 5 шт.
У взрослых и детей старше 6 лет — лечение и профилактика инфекционно-воспалительных забо
Вітаміни з Європи: Найкращий вибір для вашого здоров я
1
Вітаміни з Європи: Найкращий вибір для вашого здоров я

Здоров'я та добробут - це найцінніший дар, який ми можемо подарувати собі і своїм близьким. Для підтримки нашого організму в оптимальному стані надзвичайно важливе правильне харчування, включаючи різноманітні вітаміни та мінерали. Вітаміни - це органічні сполуки, ...