Вітаю. Мене звуть Олег, я копірайтер та контент-маркетолог. З 2013 року працюю із текстами, та знаю як робити контент, який подобається Google.
Щоб сторінки вашого сайту займали високі позиції, вони мають бути оптимізованими та відповідати потребам вашої аудиторії. Одним з інструментів, що дозволяє це зробити є правильний текст. Саме такі тексти я зможу підготувати для вас вже найближчим часом.
Це можуть бути статті у блоґ, тексти для категорій товарів чи посадкових сторінок. Допоможу розібратися, який контент потрібен вашій аудиторії, а також напишу такий контент.
Готую та оптимізую ілюстрації для статей, підбираю релевантні фотографії, таблиці, графіки. Збираю це все в готовий та якісний матеріал.
Більш докладно про мою роботу дивіться на сайті devyatka.com.ua
Пишіть або дзвоніть вже сьогодні.
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.