Короткостебловий тип, висота рослин 84-95 см, стійкий до вилягання (9 балів), осипання - 9 балів.
- Середньостиглий. Вегетаційний період 280-285 діб.
- Морозо-, зимостійкість вище середнього рівня, посухо-, жаростійкість високі. Підвищена стійкість до кислотності та засоленості ґрунту.
- Стійкість до фітозахворювань (бали): бура іржа 6-7, стеблова іржа 5-6, борошниста роса 7-8, фузаріоз колосу 5-6, кореневі гнилі 7-8.- Якість зерна: вміст білку 13,8-14,5 %, вміст клейковини 33-38 %, сила борошна 320-340 о.а., загальна оцінка хліба 4,4-4,8 бали. В агротехнічних дослідах виявлена підвищена стабільність показників хлібопекарських властивостей на середніх і низьких агрофонах.
Господарські та біологічні характеристики:
- Високоінтенсивного типу, універсального використання на високих і середніх агрофонах.
- Урожайність за роки державного сортовипробування в степовій зоні у середньому знаходилась на рівні 7,9-11,4 т/га із перевищенням національних стандартів на 0,76-1,23 т/га (10,2-19,4 %). Сорт вирізняється крупним (11,4-12,7 см), добре озерненим колосом (62-72 зерен) і середньою кущистістю (612-786 стебел на 1м2).
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.