Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  Шкура-мокросол

   Шкура-мокросол  (продам)

Автор: Александр  ( 16.04.2010)
Підприємство: ООО Миргородмясо
Місцезнаходження: Україна, Полтавська область, Миргород
Дата публікації: 27.08.2010

Компания-производитель на постоянной основе реализует шкуру-мокросол

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
ЧП "ВК и К" продает на постоянной основе
ЧП "ВК и К" на постоянной основе реализует баки свиные, шкура свиная, печень свиная, легкие свиные
Продам свиную разделку и фарш куриный
Продам св.окорок б/к-32,70 грн.,св.лопатку б/к-30,70грн.,св.ошеек б/к-35,80 грн.куриное филе зам.-24
головизну говяжью
продам головизну говяжью 11грн
Продам
Продам гусиную шкуру замороженную(мясная) по 3.70грн.
ОКОРОК свиной Бразилия
ОКОРОК свиной "Мобелла", Бразилия- 33,50, 1 контейнер по факту из Одессы. Возможна доставка. Гибкая
Кістка супова свиняча Кость суповая свиная
1
Кістка супова свиняча Кость суповая свиная

Кістка супова свиняча від компанії «Євро-Коммерс» відповідають усім необхідним вимогам. Тільки з таких кісток вийде справжній наваристий бульйон. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, що «Євро-Коммерс» ...

Ребра свинні м’ясні з лопатки Ребра свиные мясные с лопатки
1
Ребра свинні м’ясні з лопатки Ребра свиные мясные с лопатки

Ребра свинні м’ясні з лопатки мають дуже ніжну структуру. Крім того, користь цього продукту вже давно є доведеною – для міцних м’язів та кісток, отримання білка, вітамінів та мікроелементів, що є необхідними для правильного функціонування організму. Сучасне ...

Грудинка свиняча Грудинка свиная
1
Грудинка свиняча Грудинка свиная

Грудинка – це частина свинячої туші, що підходить для любителів сала та бекону. Знаходиться по боках черевного відділу. Ми пропонуємо хорошу ціну за дійсно якісний продукт. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на ...

Свиняча вирізка Вырезка свиная
1
Свиняча вирізка Вырезка свиная

Вирізка — найцінніша частина туші. Якщо розглядати її з анатомічної точки зору, то це м’яз, розташований над нирками вздовж поперекових хребців. Секрет особливої ніжності вирізки – відсутність регулярного фізичного навантаження на поперековий м’яз. Сучасне обладнання. ...

Півтуша свинна знежирена Полутуша свиная обезжиренная
1
Півтуша свинна знежирена Полутуша свиная обезжиренная

Ніпівтуша свиняча знежирена – це продукт, з якого шкіра разом з прошарком сала знімається вручну. У свинних напівтушах наявна достатня кількість жиру. Проте, якщо ви надаєте перевагу м’ясу без сала – то тоді варто купити тушу свині у обезжиреному вигляді. Сучасне ...