Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Нерухомість  >  Земельні ділянки  >  Земля в Карпатах ціна 25000$ під житлову забудову

Земля в Карпатах ціна 25000$ під житлову забудову  (продам)

Ціна: 25 000 $

Земля в Карпатах під житлову забудову. Ціна 25000$. Площа землі 1,27 га. Ділянка землі знаходиться в мальовничому місці в 20 км від смт Верховина і 30 км від румунської границі. Земельна ділянка розташована на рівній місцевості. Відмінний краєвид на Карпати. Кадастровий номер: 2620882501:01:001:0657  

Реклама

Оголошення із рубрики "Земельные участки"переглянути все
Продам земельный участок (земельну ділянку) Немешаево
Продается хороший участок под застройку (размеры приблизительно 25 на 50 м. т.е. можно разделить на
Продам земельну ділянку в м.Турка (від власника)
Продається земельна ділянка площею 10 сотих в м.Турка (10-15 хвилин ходи від центру міст
земельный участок в йошкар-оле, п. нолька, собственность
Продaю земeльный учacток 12 cотoк пoд индивидyaльное cтроительство в п. Hoлька, 3 м от г. Йошкаp-Олa
Продам земельный участок 10 соток (посёлок Куйбышево)
Продам земельный участок 10 соток в п.Куйбышево Бахчисарайского района( см.карту) ГосАкт. 
Продам земельный участок с. Перевальное Симферопольский р-н
Симферопольский р-н, с. Перевальное продам земельный участок 10 соток СТ. Гос.акт, 2х этажный
Земля в Карпатах с.Волосянка

Продаю ділянку 0,3322 сотих в с.Волосянка, С колівського р-ну. 10 хв їзди від підйомника Захар беркут, Вежа ведмежа,ціна акційна!!! так як на даному етапі земля приватизована,під забудову !!! Земля власна, продаж без посередників !!! ...

Продам земельну ділянку у с. Підгайці
8
Продам земельну ділянку у с. Підгайці

Продам земельну ділянку у с. Підгайці, Кіровоградська область по вул. Козацькій. Цільове призначення: земля житлової забудови. Площа ділянки - 13 соток. Можливе проведення газу, світла, води.Порус автобусна зупинка, регулярне сполучення з містом.Неподалік Файномаркет,аптека, ...

Продаж землі в с.Задвір я
6
Продаж землі в с.Задвір я

Продається 15 соток землі у с.Задвір'я, Буський район, Львівська область. Розмір ділянки 26х58м.Призначення - житлова забудова.Можливість підведення газу. Є колодязь, залитий фундамент під будинок, зроблена альтанка,багато фруктових дерев!Ділянка приватизована.Близько вокзал ...