Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  продам сало боковое

   продам сало боковое  (продам)


продам сало боковое. Польша. Из Киева. По цене - договоримся.

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
Вяленый свиной окорок
Продаём "Presunto" (вяленый свиной окорок в ассортименте). Ищем оптовые фирмы для долговременного со
куриный костный остаток
Продам , куриный костный остаток, объём 40 тон в месяц.
Куплю свиньи живым весом
Предприятие закупает на постоянной основе свиньи живым весом.
Реализируем оптом !
Реализируем оптом физическим и юридическим лицам мясо и мясопродукты: сало бок, хребет; шкура свинна
Продам
Полтуши свиные (охлажденка,заморозка),сало (бок,хребет)
Продаємо шийну частину свинну HoReCa. Продаем шейную часть свиную HoReCa.
1
Продаємо шийну частину свинну HoReCa. Продаем шейную часть свиную HoReCa.

Шийна частина свиняча – це одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин. Свинна шия – це не лише ніжне та м’яке м’ясо, а й продукт, який відповідає усім нормам та отримується завдяки спеціалізованому сучасному обладнанню. Свинина ...

Продаємо вирізку свинну HoReCa. Продаем вырезку свиную HoReCa.
1
Продаємо вирізку свинну HoReCa. Продаем вырезку свиную HoReCa.

Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають. Це безпрограшний варіант як для святкового столу, так ...

Продаємо грудинку з прошарком сала свинячу б к HoReCa. Продаем грудинку с прослойкой сала свиную б к HoReCa.
1
Продаємо грудинку з прошарком сала свинячу б к HoReCa. Продаем грудинку с прослойкой сала свиную б к HoReCa.

Продаємо грудинку з прошарком сала свинячу б/к HoReCa. Продаем грудинку с прослойкой сала свиную б/к HoReCa.

Продаємо куряче стегно HoReCa. Продаем куриное бедро HoReCa.
1
Продаємо куряче стегно HoReCa. Продаем куриное бедро HoReCa.

М'ясо стегнової кістки курки ніжне й ароматне. Щоб вибрати хороші курячі стегна, треба натиснути на них пальцем: якщо утворюється ямка.яка добре пружинить і швидко вирівнюється, значить м'ясо свіже. Курячі стегна найчастіше запікають. "Території М'яса" від ...

Продаємо курячі крила HoReCa. Продаем куриные крылья HoReCa.
1
Продаємо курячі крила HoReCa. Продаем куриные крылья HoReCa.

М'яса в курячих крилах міститься трохи, зате воно дуже ніжне і не вимагає тривалої обробки, - їх добре смажити на грилі або в киплячій олії, попередньо запанірувати, до появи хрусткої скоринки. Свинина, курятина, яловичина – усе це гарантовано якісний товар, ...