Макияж, коррекция бровей в Одессе с выездом на дом 0639866078-Валентина Почему я? - Я люблю свою работу и считаю что каждая девушка по своему красива ,моя задача подчеркнуть вашу красоту
Макияж, коррекция бровей в Одессе с выездом на дом 0639866078-Валентина Почему я? - Я люблю свою работу и считаю что каждая девушка по своему красива ,моя задача подчеркнуть вашу красоту
Наращивание ногтей.Маникюр.Педикюр.Мастер профессионал с большим опытом работы в салонах красоты класса люкс.Любые формы.Любой дизайн под Ваше настроение.Гарантия качества.Выезд в любой р-н.Одессы.
Милые девушки! Приглашаю вас на релаксирующую процедуру красоты. Наращивание ресниц и моделирование и коррекция бровей, а так же удаление усиков. Как известно брови меняют все лицо, а взгляд меняет жизнь! А я меняю брови и взгляд и очень люблю свою работу! Я ...
Фітотерапевтичний центр "Дари Кедра" - це перший в м. Черкаси комплекс фітотерапевтичних процедур з використанням кедрової фітобочки по лікуванню та профілактиці сердечно - судинних захворювань, захворювань суглобів, підняттю імунітету, омолодженню організму, ...
Подаруй собі та своїм рідним чарівний відпочинок у Фітоцентрі «Дари кедра». Купи подарунковий сертифікат на Фітобочку та масаж та отримай море задоволення. Телефонуй, замовляй, кількість сертифікатів обмежена. Детальна інформація за тел. 093-470-58-08, та ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.