Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Косметологія  >  Перманентний макіяж/ ламінування вій

Перманентний макіяж/ ламінування вій  (пропоную)

Ціна: 1 500 грн.

Привіт, я Альона Юревич, майстер перманентного макіяжу та ламінування вій.🪄 

Я допомагаю створювати ідеальну зовнішність за допомогою ПМ та ламінування, що дарує моїм клієнтам комфорт і впевненість 24/7. 💁‍♀️

Маю індивідуальний підхід до кожного, без шаблонів. Працюю з різними віковими групами - від 7 до 70 років, як з жінками, так і з чоловіками. Вирішую проблеми з недоліками: приховую рубці та шрами, корегую асиметрію, вирівнюю колір тощо. Працюю з будь-якою складністю брів, очей та губ. 🖌💋

Ви боїтеся небажаного відтінку брів? Вважаєте, що процедура може бути болючою? Або переживаєте за форму? Я тут, щоб розвіяти всі ваші побоювання та допомогти вам виглядати неперевершено! 💖

✨ Перманентний макіяж:

- Пудрові брови (мінеральні пігменти) 🌿

- Апаратний волосок ✒️

- Мікроблейдинг

- Міжвійка 🌟

- Стрілочка 🎯

- Стрілочка з розтушовкою 🎨

- Перманентні губи: акварельні, помадні 💋

- Ремувер (видалення небажаного та старого татуажу/перманенту)

✨ Ламінування вій:

- Верхніх вій 👁

- Нижніх вій 👀

- Комплексне ламінування 🔄

На кожному етапі я забезпечую індивідуальний підхід, враховуючи ваші природні дані та побажання. Процедури проходять у комфортних та безпечних умовах, а результат завжди виглядає природно і красиво. 🌸

Завдяки моїм послугам ви зможете заощадити час на щоденному макіяжі, виглядати доглянуто та впевнено без зайвих зусиль. ⏳✨

Мій контактний номер телефону  099 126 92 46

Адреса: проспект Незалежності (вул. Леваневського) 55. Студія NeimoVirna

Реклама

Оголошення із рубрики "Косметология"переглянути все
Послуги косметолога Троєщина/Ботокс/Збільшення губ/Контурна пластика/Пілінг/Лазерна епіляція
Місце знаходження центру м. Київ, вул. Закревського, 101А ЖК "Милославичі", Троєщина   Альо
Услуги Косметолога-естетиста
Предлагаю уходовые процедуры:ЧИСТКА ЛИЦАКарбокситерапияФонофорезМикротоки(Перчатки)Пилин
Отбеливание зубов в клинике Эстет Смайл аппаратом Beyond
Записывайтесь на профессиональное отбеливание зубов и получите безупречную улыбку уже сейчас!
Мастер-бровист
Окрашивание +коррекция бровей до конца января 150 грн. Запись по телефону 093-7