Привіт, я Альона Юревич, майстер перманентного макіяжу та ламінування вій.🪄
Я допомагаю створювати ідеальну зовнішність за допомогою ПМ та ламінування, що дарує моїм клієнтам комфорт і впевненість 24/7. 💁♀️
Маю індивідуальний підхід до кожного, без шаблонів. Працюю з різними віковими групами - від 7 до 70 років, як з жінками, так і з чоловіками. Вирішую проблеми з недоліками: приховую рубці та шрами, корегую асиметрію, вирівнюю колір тощо. Працюю з будь-якою складністю брів, очей та губ. 🖌💋
Ви боїтеся небажаного відтінку брів? Вважаєте, що процедура може бути болючою? Або переживаєте за форму? Я тут, щоб розвіяти всі ваші побоювання та допомогти вам виглядати неперевершено! 💖
✨ Перманентний макіяж:
- Пудрові брови (мінеральні пігменти) 🌿
- Апаратний волосок ✒️
- Мікроблейдинг
- Міжвійка 🌟
- Стрілочка 🎯
- Стрілочка з розтушовкою 🎨
- Перманентні губи: акварельні, помадні 💋
- Ремувер (видалення небажаного та старого татуажу/перманенту)
✨ Ламінування вій:
- Верхніх вій 👁
- Нижніх вій 👀
- Комплексне ламінування 🔄
На кожному етапі я забезпечую індивідуальний підхід, враховуючи ваші природні дані та побажання. Процедури проходять у комфортних та безпечних умовах, а результат завжди виглядає природно і красиво. 🌸
Завдяки моїм послугам ви зможете заощадити час на щоденному макіяжі, виглядати доглянуто та впевнено без зайвих зусиль. ⏳✨
Мій контактний номер телефону 099 126 92 46
Адреса: проспект Незалежності (вул. Леваневського) 55. Студія NeimoVirna
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.