Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Фінансові послуги  >  Банківська діяльність  >  Терміново потрібна грошова допомога

Терміново потрібна грошова допомога  (потрібно)

Доброго дня добрі люди прошу вашої допомоги попала у дуже скрутне станоаище надіюся ви мені допоможете лишилася здвома дітьми безроботи ікопійки вкармані мені б хоч би 95.000 якщо можна голодуємо продукти нізащо 4188 3710 2636.8101 банк Аваль я сирота виховую дітей одна помогти нікому окрім дітей немає нікого я одинока хоч милостиню здітьми йди просить плачевно вас прошу благаю допоможіть будь ласка невідомвте мені буду дуже вдячна зараніє спасибі 🙏 чекаю одобренія і відповіді 😭 😭 0953563754 😭 😭 🙏 🙏

Реклама

Оголошення із рубрики "Банковская деятельность"переглянути все
Кредит за 2 години під заставу нерухомості
Ми кредитуємо на максимально вигідних умовах. Відсоткова ставка є нижчою ніж в конкурентів. Оформлю
Гроші в борг. Позика без передоплат. Без застави.На картку
Надаємо кредит на картку або готівкою під фіксовану річну ставку(2.5% в місяць)Сума  позики обговорю
Кредит под 2% Выкуп до 70%
Займ от инвестора под залог недвижимости/авто (вождение) от 2%.
Кредит под 2% Выкуп 70%
Займ от инвестора под залог недвижимости / авто (вождение) от 2%.- Перекредитование.- Рефинанси
Займ под залог за 24 часа
Займ от инвестора под залог недвижимости / авто. под залог недвижимости от 2% в месяц срок до 1