Услуги Психолога
Приглашаю всех, кто ищет поддержку, понимание и развитие личности, на индивидуальные и групповые консультации с профессиональным психологом. Аналитический психолог. Сертифицированный арт-терапевт. Специалист по ...
Приглашаю всех, кто ищет поддержку, понимание и развитие личности, на индивидуальные и групповые консультации с профессиональным психологом. Аналитический психолог. Сертифицированный арт-терапевт. Специалист по ...
Услуги Психолога Приглашаю всех, кто ищет поддержку, понимание и развитие личности, на индивидуальные и групповые консультации с профессиональным психологом. Аналитический психолог. Сертифицированный арт-терапевт. ...
• Предлагаю услуги психолога. Основной подход, - аналитический. Имею хороший опыт работы с тяжелыми психическими переживаниями, такими как депрессия, суицидальные мысли, ПТСР и т.д. Аналитический подход основан ...
Вітаю вас! Мене звати Олійник Тетяна Василівна. Я практичний психолог (дипломований спеціаліст) та член спілки психологів України, що практикують гештальт-підхід. Відомо, що половина розв'язання проблеми — ...
Привіт! Мене звати Тетяна Олійник, я приватний психолог. Пропоную вашій увазі свої послуги психолога. Відомо, що половина рішення проблеми – це признати її наявність та наважитись на зміни. Зустріч із психологом ...
Психолог / психотерапевт. Пошук ресурсів. Психотерапія пари. Привіт! Мене звати Тетяна Олійник, я приватний психолог. Пропоную вашій увазі свої послуги психолога. Відомо, що половина рішення проблеми – ...
Деколи серед інформаційного шуму, серед навішаних кимось ярликів ми можемо загубитися та забутися хто ми є. Серед нав’язаних думок оточуючих (батьків, родичів, соціуму) ми губимо себе. І то є важливо призупинитися, ...
В яких випадках до мене варто звертатись: - Психосоматичні порушення - Хронічна втома, постійно поганий настрій - Депресія, тривога, - Панічні атаки, страхи - Психологічні травми ...
В яких випадках до мене варто звертатись: - Психосоматичні порушення - Хронічна втома, постійно поганий настрій - Депресія, тривога, - Панічні атаки, страхи - Психологічні травми - Стреси - Особистісний розвиток ...
Я аналитический психолог, имею хороший опыт работы с тяжелыми психическими переживаниями, такими как ПТСР, депрессия, суицидальные мысли и т.д.. Помогу разобраться в себе и научиться справляться с жизненными трудностями. ...
Я аналитический психолог, работаю с любыми запросами, связанными с тяжелыми психическими переживаниями: ПТСР, депрессия, суицидальные мысли и т. д. Я не коуч и не тренер, поэтому работу провожу не на ...
Вітаю! Я практичний психолог, арттерапевт. Працюю з дітьми (від 6 років) і дорослими. Досвід роботи 9 років. Напрямки роботи: - сімейні та дитячо-батьківські відносини; - міжособистісні конфлікти; - життєві кризи. ...
Я аналитический психолог, работаю с любыми запросами, связанными с тяжелыми психическими переживаниями: ПТСР, депрессия, суицидальные мысли и т. д. Я не коуч и не тренер, поэтому работу провожу не на поверхности, ...
Я аналитический психолог, работаю с разными запросами, связанными с отношениями. Разбираю отношения опираясь на типы личностей, их формирования и взаимодействия. В каждом из нас заложена естественная потребность ...
Приглашаю всех, кто ищет поддержку, понимание и развитие личности, на индивидуальные и групповые консультации с профессиональным психологом. Аналитический психолог и сертифицированный арт-терапевт со ...
Кваліфікований, досвідчений психолог м. Київ у центрі «Альфа-Генезис», допоможе позбавитися від психологічних хвороб, покращити стосунки, реалізувати себе та багато іншого для покращення якості життя. Консультація ...
Щоразу, коли Вам потрібно: - позбутися страхів; - опанувати себе; - прийти до тями; - знайти сенс життя. Звертайтесь до мене. Я досвідчений психолог, психотерапевт. НАВЧУ Вас справлятися з панічними aтаками, стрaхом ...
Гештальт-терапевт Онлайн-Оффлайн Киев, Психотерапевт, ПсихологЗдравствуйте! Я Юрий - гештальт-терапевт и психотерапевт с богатым опытом работы. Я помогаю моим клиентам в саморазвитии и личностном росте, используя ...
Якщо у вас страх, паніка, тревожний стан від будь яких дій та явищ та ви хочете позбавитись цього та дивитись оптимістично на Світ та Життя, пропоную практику AtmaRelief. Дієва допомога у складних життєвих ситуаціях. ...
В наше время все больше людей обращаются за помощью к профессиональным консультантам, к примеру психотерапевт онлайн. Некоторые люди считают, что это связано с тем, что современный мир становится все сложнее ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.