Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги психологів  >  Заїкання можна вилікувати!

Заїкання можна вилікувати!  (пропоную)

Ціна: договірна
Автор: Рамзанов Андрій  ( 12.09.2024)
Підприємство: Психотерапевтичний центр доктора Рамзанова Андрія
Місцезнаходження: Запорожское шоссе, 38, Днепр, Днепропетровская область
Дата публікації: 12.09.2024

Заїкання - це мовленнєвий розлад, який трапляється як у дітей, так і у дорослих та негативно впливає на якість життя, соціальні взаємини, самооцінку. Якщо ця проблема вам близька - пропонуємо звернутись у Центр лікаря Рамзанова у Дніпрі, щоб отримати кваліфіковану допомогу і вилікуватись від цієї хвороби. 

Спеціалісти центра пропонують ефективні методи лікування, що засновані на сучасних підходах у психології та психотерапії. 

Логопед-дефектолог центра зі стажем роботи понад 20 років працює як з дорослими, так і з малими пацієнтами. До речі, з дітьми лікування відбувається в ігровій формі з урахуванням вікових особливостей!

Також при лікуванні застосовуються спеціальні масажі, техніка гіпнозу та ребефінга. 

Основними методами лікування заїкання є наступні: діагностика; постановка звуків; корекція звуковимови; розвиток зв'язного мовлення; ритміка; логоритміка; розвиток дрібної моторики; розвиток пам'яті та уваги; комп'ютерна корекція заїкуватості; логопедичний щоденник; аутотренінг; артикуляційна гімнастика; пальчикова гімнастика; дихальна гімнастика; точковий масаж; логопедичний масаж (зондовий масаж).

Ми запевняємо, що від заїкання можна вилікуватись, але це може зробити тільки той, хто докладає до цього максимум зусиль!

Схожі оголошення
ще схожі

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги психологов"переглянути все
Услуги Психолога
Услуги Психолога Приглашаю всех
Профессиональная психологическая помощь онлайн
Я аналитический психолог, работаю с любыми запросами, связанными с тяжелыми психическими пережи
Профессиональная психологическая помощь онлайн
Я аналитический психолог, работаю с любыми запросами, связанными с тяжелыми психическими переживания
Психологическая помощь онлайн
Я аналитический психолог, работаю с разными запросами, связанными с отношениями. Разбира
Психологічний центр Альфа Генезис у Києві: консультація, допомога
Кваліфікований, досвідчений психолог м. Київ у центрі «Альфа-Генезис», допоможе позбавитися від псих