ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИЙ ОПУСКАТИ ЦІНИ І ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за контактними телефонами. MasterCoffee.com.ua ...
Предлагаем открыть для себя новый сорт кофе Gimoka Gusto Ricco напрямую из северной Италии под заказ. Кофе Gimoka Gusto Ricco переводится с итальянского языка как кофе с богатым вкусом, что в точности соответствует его вкусовым качествам. Этот кофе в Италии относится к экономичным сортам кофе, что ни в коей мере не влияет на его качество. Период поставки - 1 неделя.
Кофе в зернах Gimoka Gusto Ricco, упаковка 1 кг. Цена - 105,20 грн./упаковка (При заказе товаров на минимальную сумму 500,00 грн, стоимость упаковки - 85,20 грн.).
Доставка по Киеву бесплатная при заказе от 200,00 грн., при заказе на меньшую сумму - доставка - 20,00 грн.
Доставка в другие города Украины Новой Почтой или Ин-Тайм при предварительной оплате на карту Приватбанка.
Не откажите себе в удовольствии!
ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИЙ ОПУСКАТИ ЦІНИ І ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за контактними телефонами. MasterCoffee.com.ua ...
ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИЙ ОПУСКАТИ ЦІНИ І ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за контактними телефонами. MasterCoffee.com.ua Бренд: Lavazza ...
ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИЙ ОПУСКАТИ ЦІНИ І ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за контактними телефонами. MasterCoffee.com.ua Бренд: Lavazza ...
ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИЙ ОПУСКАТИ ЦІНИ І ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за контактними телефонами. MasterCoffee.com.ua Продаем кофе большим и ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.