Печінка свинна / Печень свиная
Свиняча печінка вважається одним з найбільш корисних субпродуктів. Вона широко використовується в кулінарії, а також багата вітамінами та корисними речовинами. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка ...
Свиняча печінка вважається одним з найбільш корисних субпродуктів. Вона широко використовується в кулінарії, а також багата вітамінами та корисними речовинами. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка ...
Нирки свинячі багаті необхідними для людини мінеральними солями і вітамінами, калієм, кальцієм, В1, В2, В9 і т.д. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, ...
Кістки з шийної частини свині – це завжди найкраща основа для будь-яких холодців та бульйонів. Вони багаті на фосфор і кальцій, що означає їх благотворний вплив на міцність кісток споживача. Сучасне обладнання. Висока ...
Калтик - це верхня частина трахеї або, іншими словами, гортань. Належить він до другої категорії субпродуктів. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, ...
Мозок свинний вважається субпродуктом, справжні гурмани називають його делікатесом. Незвичайний смак і своєрідний запах приготованих мізків зможе розбавити ваше щоденне меню чимось дійсно смачним і цікавим. Сучасне ...
Селезінка свинна високої якості від компанії «Євро-Коммерс». Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, що «Євро-Коммерс» - це надійний партнер і ...
Свиняче серце - це субпродукт першої категорії, який відрізняється своєю щільною структурою і твердістю. Його використовують в стравах домашньої кухні, а також в промислових цілях - ковбаси та паштети зі ...
Легені свинячі настільки ж корисні, як і сама свинина, але що стосується жирності - то вона набагато нижче, що пояснює їх часте використання в дієтичному раціоні. До складу входять правильні білків, вітаміни груп ...
Кістка супова свиняча від компанії «Євро-Коммерс» відповідають усім необхідним вимогам. Тільки з таких кісток вийде справжній наваристий бульйон. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по ...
Сало – одна з необхідних частин українського столу. І не дарма, адже цей продукт не лише смачний, а й корисний, оскільки містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, холін, вітаміни D та E. Сучасне ...
Ребра свинні м’ясні з грудинки цінуються не тільки завдяки своєму смаку та безлічі різноманітних рецептів з ними у головній ролі – вони ще й справді корисні для здоров’я. Серед їх вагомих переваг: підвищення рівня ...
Свинне сало – це традиційний український продукт, який оцінив цілий світ. Крім твердого сала варто виділити ще й хребтове, яке часто також називають шпиком. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка ...
Черева свині власного виробництва. Очищена, калібрована, підходить для виробництва ковбас. Діаметр: 32-34 34-36 36-38 38-40 40-42 42+ Некалібрована: 1-4м 2-3м Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка ...
Вирізка — найцінніша частина туші. Якщо розглядати її з анатомічної точки зору, то це м’яз, розташований над нирками вздовж поперекових хребців. Секрет особливої ніжності вирізки – відсутність регулярного фізичного ...
Грудинка – це частина свинячої туші, що підходить для любителів сала та бекону. Знаходиться по боках черевного відділу. Ми пропонуємо хорошу ціну за дійсно якісний продукт. Сучасне обладнання. Висока якість ...
Ніпівтуша свиняча знежирена – це продукт, з якого шкіра разом з прошарком сала знімається вручну. У свинних напівтушах наявна достатня кількість жиру. Проте, якщо ви надаєте перевагу м’ясу без сала – то ...
Свинина в півтушах сьогодні використовуються задля отримання окремих її частин. Купити тушу свині можна в гурт або в роздріб. Компанія «Євро-Комерс» пропонує вашій увазі півтуші різної ваги, розміру та категорії. ...
Донер кебаб\м'ясо для шаурми - готовий напівфабрикат зі свинини та мікс (свинина+курка) від надійного виробника та партнера "Євро-Комерс" Вага: 5 та 10 кг Мінімальне замовлення від 300 кг. Можлива доставка по ...
Свинячий окіст (шинка) це м’язи, які відокремлені від тазової, крижової та стегнової кісток одним пластом, без м’язової та сполучної тканини що прилеглі до гомілкової кістки. Цей продукт найчастіше використовують для ...
Лопатка свиняча – це саме та частина свинячої туші, котра найчастіше використовується під час приготування страв. Її особливість у тому, що тут набагато менше грубих м’язів і поєднуючих тканин , ніж в інших ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.